fbpx
Pål Nisja-Wilhelmsen

Pål Nisja-Wilhelmsen

Direktør for innovasjon og forretningsutvikling i Nettavisen

Pål Nisja-Wilhelmsen er direktør for innovasjon og forretningsutvikling i Nettavisen, som er en del av Amedia.

Han er utdannet økonom og markeds fører fra Handelshøyskolen BI, og har jobbet i Nettavisen siden 1998. I Nettavisen har han ansvaret for utviklingen av nye strategiske områder.

Tidligere har han vært redaksjonssekretær og markedskonsulent i Gyldendal Norsk Forlag, tekstforfatter i reklamebyrå, journalist, gründer og politiker. Han er en mye brukt foredragsholder.

Pål Nisja-Wilhelmsen er forfatteren bak bøkene Praktisk Innholdsmarkedsføring og Små og store data, Gyldendal Norsk Forlag.

Bøkene Praktisk innholdsmarkedsføring og Små og store data, Gyldendal

Praktisk innholdsmarkedsføring er en lettlest og oversiktlig innføring i fenomenet som på engelsk kalles content marketing, med fokus på praktiske tips og metoder for dagens markedsførere. Boken forklarer innholdsmarkedsføring ut fra et tradisjonelt faglig ståsted – som en merkevarebyggende aktivitet.

Boken Små og store data, er skrevet for ledere, prosjektansvarlige og dem som trenger en konsis innføring i de viktigste begrepene og temaene innen digitalisering – så som stordata, kunstig intelligens og robotisering.

(Gyldendal Norsk Forlag AS)

(Portrettfoto: Paul Weaver/Nabilder.no)

 

Innhold som bygger merkevaren

Innhold kan selge, inspirere og engasjere. Det har likevel lite å si om det ikke også langsiktig bygger merkevaren.    

Les mer